Enkelt å lage, og veldig godt!
Viktig: må påbegynnes minst 24 timer før servering.
- Åpne boksen med kokosmelk - ikke rist den på forhånd!
- Det vil som regel være et "lokk" med stivnet melk øverst i boksen. Før en kniv ned til bunnen, og la det bli igjen et lite hull ned til vesken. Vi vil at det skal komme luft ned slik at hele innholdet stivner.
- Sett boksen i kjøleskapet i 1 - 2 døgn.
- Når innholdet er stivnet, "graver" du det ut med en skje og over i en bolle.
- Tilsett 2 - 3 ss kakaopulver, 1 ts vaniljesukker og 1-2 ss melis, og rør godt sammen
- Sett tilbake i kjøleskapet og la det stå der et par timer.
Server som tilbehør til frukt og bær, eller som topping på muffins / cupcakes som - DETTE - .
Dette vil jeg gjerne ha servert:)
SvarSlettWow! Nå vet jeg hva jeg skal bruke boksen med kokosmelk til (som har stått i skuffen og ventet forgjeves på at jeg skal lage indisk....) Den blir til dessert i steden ser jeg nå : ) Nam!
SvarSlett